Persoonlijke coaching

Voorkomen is beter dan genezen.

Leer hoe de balans gezond blijft met behulp van een coach die je daarbij helpt. Als jij en je team of je organisatie meer willen gaan werken vanuit de talenten en kwaliteiten die er bij de mensen aanwezig zijn, kan Carolus Coaching je daarbij ondersteunen.

Carolus coaching laat jou je zelfstandigheid te ontdekken. Door je te leren vertrouwen op je kracht, kennis, kunde en persoonlijkheid. Met coachtrajecten die je helpen goed te functioneren in je werk- en leefomgeving

Als coach zie ik keer op keer dat de resultaten van een coachtraject direct zichtbaar zijn. De gecoachte werkt vanuit meer zelfbewustzijn en er is meer vertrouwen in de persoonlijke competenties. De leerkrachten ervaren meer werkplezier en betrokkenheid, wat leidt tot betere resultaten. Niet alleen voor de leerkracht zelf, maar ook voor het team en de organisatie.

IK KAN WEL HULP GEBRUIKEN

Heb jij als schoolleider, teamleider, of een van je medewerkers een extra steuntje in de rug nodig, bijvoorbeeld omdat je merkt dat het gewenste resultaten niet meer wordt behaald?

Heb je passie voor het vak en de leerlingen, maar gaan jouw werkzaamheden misschien niet altijd zoals je het voor ogen hebt? En vind je de huidige tijd met de coronamaatregelen lastig, waardoor je je zorgen maakt of het allemaal wel lukt?

In het coachingstraject onderzoeken we samen wat jij nodig hebt om een gezonde balans te vinden. Een balans waardoor jij je werk met energie kunt doen en je trots kunt voelen op de behaalde resultaten. Ik maak gebruik van een zelfontwikkelde methodiek waarbij jij als mens centraal staat en waarbij werk en privé verbonden zijn.

Tijd voor verandering? Wil je betere zorg voor jezelf of een collega? Vanuit een organisatie is vaak meer mogelijk dan je zou denken. Bijvoorbeeld door tijd beschikbaar te stellen en financiële ondersteuning te bieden voor persoonlijke coaching vanuit het budget duurzame inzetbaarheid en professionalisering.

Want daar gaat het uiteindelijk om. Dat het met jou goed gaat! Thuis en op het werk. Neem contact op als je meer wilt weten over wat mogelijk is.

https://caroluscoaching.nl

Over Carolus Coaching

Dit bericht is geschreven door Carolus Coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Breda. Trefwoorden van Carolus Coaching uit Breda : coaching praktijk, persoonlijke coaching, coaching voor werkgevers, coaching voor medewerkers, coaching in school, resultaatgericht werken, corona coaching, individuele coaching, .

Lees meer over Carolus Coaching.