Offerte voor Catering in Breda

De volgende 1 bedrijven in de categorie catering uit Breda kunnen u voorzien van een offerte. meer

Prijsopgave voor catering opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“Op 11 en 12 mei willen wij met onze medewerkers een activiteit plannen. Wij willen hen daarbij een lunch aanbieden bestaande uit: een broodje kroket, een broodje kaas en een broodje ham. Op 11 mei gaat het om 95 en op 12 mei om 75 medewerkers. In het totaal gaat het dus om 170 personen. Graag verneem ik van u wat de kosten bedragen. Met vriendelijke groet D. de Garde.”

Aangevraagd op dinsdag 18 april 2017

“Voor een openingsreceptie van de nieuwe Vitaminstore in De Barones op wo avond 26 oktober. Van 18.30-21.00. Benodigdheden: Hapjes (toast, stokbroodje etc) voor 25 personen. 2 statafels. Al het glaswerk (servies) voor drank. 1 man bediening. Drank kopen wij zelf.”

Aangevraagd op dinsdag 11 oktober 2016

Aangesloten bedrijven

  • Heerlijk & Hecht

    Heerlijk & Hecht; organisatie van speciale momenten voor familie, vrienden en collega's. Trefwoorden van Heerlijk & Hecht : catering, receptie organiseren, Trouwerij organiseren, trouwmomenten organiseren, Collega's bedanken op een originele manier, relaties bedanken op een originele manier, geboorte moment vieren, de doop vieren, diploma behaald vieren, inluiden van het pensioen vieren, .

    tel. 06-47177131, Muiderslotstraat 312, 4834KL in Breda

    Meer over Heerlijk & Hecht contact website