Waslab: een verfrissend concept

Regionale kennispartner Avans komt, samen met het Waslab, met een nieuwe kijk op de traditionele netwerkborrel.

Waslab: een verfrissend concept

Regionale kennispartner Avans komt, samen met het Waslab, met een nieuwe kijk op de traditionele netwerkborrel. Samen uitdagingen en vragen bespreken en naar een oplossing zoeken; dát is waar het allemaal om draait bij het Waslab.

Wanneer u een eigen bedrijf heeft, bent u vast eens naar een netwerkbijeenkomst geweest. Voor diegenen die niet bekend zijn met het fenomeen netwerkbijeenkomst, kunnen we hier heel kort over zijn. Het begint met een opening, een aantal sprekers en tot slot volgt de borrel. Helaas is het zo dat u onderaan de streep vaak te weinig echt nuttige contacten overhoudt; en dat is natuurlijk zonde. Daarom komt het Waslab nu met een innovatieve en verfrissende kijk op de traditionele en naar onze mening inefficiënte netwerkborrel. Wij zijn namelijk van mening dat netwerken beter kan en moet. Hoe? Dat brengen we met het Waslab in de praktijk.

Wat is het Waslab? Het Waslab is een evenement voor en door ondernemers waar u op een effectieve manier kunt netwerken. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat elke ondernemer wel eens een uitdaging of vraag heeft die andere ondernemers reeds succesvol hebben opgelost. Tijdens het Waslab kunt u dan ook uw uitdagingen en vragen voorleggen aan andere ondernemers en samen naar een oplossing zoeken. Want grote kans dat u niet de enige bent die tegen een bepaalde uitdaging of vraag aanloopt.

Uw ervaring is daarnaast ook veel waard. Want wie weet heeft u nu nét even dat stukje ervaring en kennis om een mede-ondernemer met zijn vraag te helpen. Zo kunt u bij het Waslab dus niet alleen uw eigen uitdaging oplossen dankzij het advies en de ervaring van andere ondernemers, maar kunt u zelf ook een steentje bijdragen. Met uw objectieve kijk op andermans vraagstukken kunt u wellicht net die frisse blik op een uitdaging werpen die de ander helpt het vraagstuk op te lossen. En wat is er nu mooier dan ondernemen? Juist: samen ondernemen.

We kunnen natuurlijk geen garanties geven dat uw vraagstuk voor de volle honderd procent opgelost is na een bezoek aan het Waslab. Wat we wel kunnen garanderen, is een effectieve vorm van netwerken met 100 gemotiveerde professionals. Het Waslab wil een creatieve en verfrissende kijk bieden op de traditionele netwerkborrel en zorgen voor. Wilt u meer weten over het Waslab? Neem dan eens een kijkje op de website: www.waslab.nl

Bent u enthousiast geworden en wilt u erbij zijn tijdens de eerste editie van het Waslab op 22 mei? Zorg dan dat u er snel bij bent: er is plaats voor maximaal 100 ondernemers, dus geldt wie het eerst komt, die het eerst maalt. Deelname aan het Waslab is zeker de moeite waard en u bepaalt zelf achteraf wat deze dag voor u waard was, dus waar wacht u nog op?

Geplaatst op donderdag 10 april 2014.

Over Waslab

Dit bericht is geschreven door Waslab. Het bedrijf valt onder evenementen bureau uit Breda. Trefwoorden van Waslab uit Breda : effectieve netwerkborrel, netwerkborrel, netwerken, bedrijven borrel, bedrijven bijeenkomst, ondernemers evenement, ondernemerslab, waslab, .

Lees meer over Waslab.