Suikervrije en koemelk/lactosevrije chocolade producten

Nieuw in het assortiment vanaf volgende week Suikervrije en koemelk/lactosevrije chocoladeproducten.

Suikervrije en koemelk/lactosevrije chocolade producten

Ik ga me meer richten op suikervrije en koemelk/lactose vrije chocolade producten. Maak regelmatig suikervrije en koemelk/lactose vrije chocolade letters voor vrienden en bekenden en zie dat er steeds meer mensen in mij omgeving die allergie├źn hebben. Daar is zo weinig voor op de markt.

Vind het belangrijk dat mensen met een allergie ook kunnen genieten van lekkere en leuke chocoladeproducten. Dus binnenkort te verkrijgen:

-Suikervrije: Chocolade repen, chocolaatjes, chocoladeletters kerstbomen ect. De suikervrije chocolade is er in puur en melk

-Koemelk/lactose vrij: Chocolade repen, chocolaatjes, chocolade letters en kerstbomen. Alleen in puur

Wij werken uitsluitend met de top chocolade van Callebaut

Geplaatst op donderdag 2 maart 2017.

Over Zorg & Cateringboerderij Tante Saartje

Dit bericht is geschreven door Zorg & Cateringboerderij Tante Saartje. Het bedrijf valt onder catering uit Breda. Trefwoorden van Zorg & Cateringboerderij Tante Saartje uit Breda : cateringbedrijf, catering belegde broodjes , taart laten maken, taart op maat, catering assorti gebakjes, hazelnootschuimtaart bestellen, gebak bestellen, hapjes bestellen, zorg en catering, dagbesteding voor mensen met beperking, verjaardagsschaal bestellen, vleesschotel bestellen,.

Lees meer over Zorg & Cateringboerderij Tante Saartje.