Succesvol afgerond project DKT Makelaardij.

DKT Makelaardij heeft succesvol de warehouse activiteiten van Aqua-Aid Breda overgesloten naar van Wanrooy in Oosterhout.

Succesvol afgerond project DKT Makelaardij.

DKT Makelaardij heeft in samenwerking met Van Wanrooy transport en Hans de Kort (eigenaar Aqua-Aid Europe BV) de complete warehouse activiteiten Van Aqua-Aid verplaatst naar van Wanrooy in Oosterhout. In een bestek van 1 maand tijd, waarbij de klanten gewoon hun zendingen konden blijven ontvangen, is het gehele logistieke hart van Aqua-Aid verplaatst. Met behulp van ICT deskundige zijn nieuwe systeem koppelingen gemaakt en draait alles naar wens. Tevens heeft DKT Makelaardij voor nieuwe transporteurs voor de Europese zendingen van Aqua-Aid gezorgd.

Wij bedanken van Wanrooy transport en Hans de Kort voor de medewerking en wensen Aqua-Aid succes op deze prachtige nieuwe locatie in Oosterhout.

Met vriendelijke groet,

Karel-Jan de Kort Directeur/Eigenaar DKT Makelaardij.

Geplaatst op donderdag 7 september 2017.

Over dktmakelaardij

Dit bericht is geschreven door dktmakelaardij. Het bedrijf valt onder transportbedrijf uit Breda. Trefwoorden van dktmakelaardij uit Dorst : Scherpe tarieven wegtransport, makelaar, scherpste tarief opslag van pallets, de wegtransport specialist, bemiddeling tussen klant en transporteur voor de beste transportoplossing, scherpste transporttarieven voor alle vormen van transport opslag overslag zeevracht en luchtvracht..

Lees meer over dktmakelaardij.