Stress Reductie Wandelingen

Stress Reductie Wandelingen tijdens week van de werkstress van 14 – 20 november

Stress Reductie Wandelingen

Van 14 tot en met 20 november is het de week van de werkstress. Werkstress is een belangrijke factor die mensen belemmert om met plezier en goede energie te kunnen leven & werken.

Als natuur- en wandelcoach help ik mensen om op zoek te gaan naar waar stress vandaan komt, zodat ze aan de slag kunnen om oorzaken aan te pakken die de stress veroorzaken. Tijdens een wandeling ontdek je wat in jouw systeem blokkeert om met een goede energiebalans in het leven te staan. Ik help je blokkades op te heffen en reik je handvaten aan om in de toekomst stress te voorkomen.

Wil jij minder werkstress ervaren? Dan nodig ik je uit om tijdens een persoonlijke wandeling met mij tijdens de week van de werkstress stil te staan bij oorzaken die jouw stress bezorgen.

Op woensdag 16 november en donderdag 17 november organiseer ik 1 op 1 wandelingen ter kennismaking in het Mastbos in Breda. Ik kan maximaal 6 mensen een wandeling van ongeveer 1,5 uur aanbieden. In het kader van de week van de werkstress bied ik deze wandeling aan tegen een kennismakingstarief van € 25,-

Voor meer informatie en aanmelding www.bomenmetbootsma.nl of per e-mail info@bomenmetbootsma.nl In samenwerking met www.aliantis.nl

Geplaatst op donderdag 3 november 2016.

Over Bomen met Bootsma

Dit bericht is geschreven door Bomen met Bootsma. Het bedrijf valt onder coaching uit Breda. Trefwoorden van Bomen met Bootsma uit Breda : natuurcoaching, wandelcoaching, emdr, familie opstellingen, stress reductie, mastbos, counseling, werkdruk, natuurlijke coaching, coaching in de natuur.

Lees meer over Bomen met Bootsma.