Stress Management

Plan je selfcare moment bijvoorbeeld met onze Calm & Relax Sessies.

Stress Management

Stress management is een nieuwe trend. Steeds meer komen we erachter dat het belangrijk is om momenten van echte rust in ons leven te hebben. En dan bedoel ik niet netflixen op de bank maar echt even een moment voor jezelf alleen.... Maar ja hoe doe je dat in deze overprikkelde maatschappij? (lees de tips op deze website: https://miramibeauty.nl/blog/)

L.I.V.I.N.G.-Health - Wealth & Lifestyle heeft een ludiek aanbod i.s.m. MiraMi Beauty

Wanneer jij lekker in je vel zit merk jouw omgeving dat ook.

Je bent: - relaxter, - minder snel boos of geïrriteerd, - kan meer hebben Je voelt je vrolijker en hebt meer energie.

Dus plan je selfcare moment bijvoorbeeld met onze Calm & Relax Sessies. Geniet van pure ontspanning door de subtiele klanken en trillingen van rustgevende muziek. Een sessie van 25 minuten staan ongeveer gelijk aan 4 uur slaap! De hele maand augustus ontvang je met de code BRUIST 50% korting op een 5 of 10 rittenkaart. Meer weten kijk op genoemde website of neem contact op via mail of telefoon.

Geplaatst op dinsdag 23 augustus 2022.

Over L.I.V.I.N.G. spiegelen met inzet van dieren

Dit bericht is geschreven door L.I.V.I.N.G. spiegelen met inzet van dieren. Het bedrijf valt onder coaching uit Breda. Trefwoorden van L.I.V.I.N.G. spiegelen met inzet van dieren uit Made : Coaching, Spiegelen met honden, Paardencoaching, Hondencoaching, Bewustwording, Spiritualiteit, Persoonlijke groei, Relaties, Samenwerking, Communicatie, Teamontwikkeling, Leiderschap, Systemische werken, Opstellingen, Gezondheid, Lifestyle, Levensstijl, Kinderen, Adolescenten, jong volwassenen, Identiteit, Trauma, Verlies, Scheiding.

Lees meer over L.I.V.I.N.G. spiegelen met inzet van dieren.