Stof&Wol opent de deuren op nieuwe locatie

Op woensdag 3 maart mogen alle winkels weer – op afspraak -open. Stof&Wol kan dan eindelijk de deuren open gooien van het nieuwe pand aan de Belcrumweg nummer 30.

Stof&Wol opent de deuren op nieuwe locatie

Het is al weer 6 jaar geleden, de start van Stof&Wol op de Belcrumweg 24. Met veel vertrouwen maar ook een gezonde dosis spanning, begon Lilian Kuijstermans aan het avontuur van een eigen zaak in stoffen, wol en fournituren. Dit bleek een schot in de roos en de klantenkring groeide dan ook gestaag.

Wat ook vanzelf groeide in de loop van de tijd was het assortiment. De eerste jaren was er nog ruimte genoeg en was er dus altijd wel een hoekje te vinden voor nieuwe spullen. Maar van lieverlee werd de ruimte steeds meer een beperkende. Het vinden van een ruimere winkel op een goede locatie bleek echter geen sinecure. In de spanning van de coronatijd raakte het idee van een verhuizing ook op de achtergrond.

Toen kwam er echter een mogelijkheid voorbij die Lilian niet kon laten lopen. Het voormalige pand van het Verfhuys, op de Belcrumweg nummer 30 kwam beschikbaar. Niet aleen had dit twee keer zoveel vloeroppervlak, een verhuizing van maar een paar deuren verder was natuurlijk ook een unieke kans. Ze besloot dus deze kans te grijpen en de sprong te wagen naar een groter pand. December 2020 kreeg ze de sleutel en werd begonnen aan een grote renovatie van het pand. En toen… kwam de lockdown.

De winkel moest dicht en eerlijk is eerlijk, dat was best even slikken. Ook voor Stof&Wol had het gevolgen voor de omzet en het idee om in januari op de nieuwe locatie te kunnen openen bleek daardoor ook niet haalbaar. Voordeel was echter dat we in deze tijd extra veel tijd hebben kunnen besteden aan het inrichten van de nieuwe locatie. Daar kwam namelijk nog best wel wat bij kijken. Ondertussen werd er samen met Dé Spellenwinkel en De Kinderboekentuin bezorgd in Breda en omgeving en kon er vanaf half februari ook worden afgehaald bij de winkel.

En op 24 februari kwam dan het goede nieuws dat ook de niet- essentiële winkels 3 maart – op afspraak – weer open mogen. Voor Stof&Wol betekent het ook dat klanten eindelijk het nieuwe pand van binnen kunnen bekijken. Daar is veel animo voor, blijkt uit alle afspraken die er al zijn gemaakt om te komen winkelen.

We kijken er zelf ook enorm naar uit om op 3 maart de deuren van het nieuwe pand eindelijk open kunnen gooien voor onze klanten!

Geplaatst op maandag 1 maart 2021.

Over Stof & Wol

Dit bericht is geschreven door Stof & Wol. Het bedrijf valt onder hobbywinkel uit Breda. Trefwoorden van Stof & Wol uit Breda : stoflappen, wol, stoffen, kledingstoffen, naaimachine onderdelen, naai cursus, leren naaien, bollen wol, online wol kopen, online stof kopen, gereien.

Lees meer over Stof & Wol.