NLP

Over NLP Waarom NLP? Wanneer je met mensen werkt, als je de kwaliteit van je leven wil verdiepen, of verbeteren door verantwoordelijkheid te nemen voor eigen groei, wanneer je streeft naar ontwikkeling en succes. Dan is NLP is zeker iets voor jou!

NLP

Wat is NLP?

NLP bestudeert de structuur van de menselijke ervaring en in het bijzonder die van de communicatie. NLP gaat uit van de subjectieve ervaring van mensen. Ieder mens filtert de werkelijkheid en creëert zo een eigen model van de wereld. Ons brein heeft een uniek systeem om informatie te ontvangen, te ordenen en te representeren. Van hieruit reageren we, maak we keuzes -bewust of onbewust- en nemen we beslissingen. Wanneer het beste in mensen naar boven kan komen, is er motivatie om met elkaar het beste resultaat te bereiken.

Voor wie is NLP geschikt?

Leerkracht/docent (personeels) Manager Consultant (bedrijfs) Coach (para) Medische beroepen Therapeutische beroepen / Counselor Kortom: voor iedereen die met mensen werkt

Hoe gaat NLP in zijn werk?

Meestal heb je al eens iets gehoord over NLP en ben je nieuwsgierig naar wat NLP is en wie de mensen zijn van Kaber Opleidingen. Vaak ga je eerst naar een info-avond of naar de dagtraining. Hierna ben je waarschijnlijk zo enthousiast geworden dat je aan de Practioner wilt beginnen. Dan kun je jezelf aanmelden (een betalinsgregeling is mogelijk, NLP denkt immers in mogelijkheden). Onze Practitioner is gecertificeerd door de NVNLP dus je kunt na deze opleiding de Master gaan volgen.

Wat kun je met NLP?

Je competenties ontwikkelen en/of verbeteren Je sociale vaardigheden verbeteren Je communicatieve vaardigheden verbeteren Je persoonlijke effectiviteit verbeteren Doelen stellen en je doelen bereiken Zelfmanagement Beter coachen en begeleiden Beter lesgeven Betere voordrachten/presentaties geven Beter functioneren in een relatie en of in een team

Sluit anders eens aan bij een NLP dagtraining (onder vermelding van Breda Onderneemt neem je deel voor slechts € 39, = voor een hele dag) of woon gratis een informatie avond bij. De informatie avonden zijn er steeds op de 1e woensdag avond van de maand.

Meer informatie staat op www.kaber.nl.

Wees welkom.

Heb het goed,

Bernard Elshout

Geplaatst op woensdag 19 oktober 2016.

Over Kaber Groep NLP opleidingen

Dit bericht is geschreven door Kaber Groep NLP opleidingen. Het bedrijf valt onder opleiding uit Breda. Trefwoorden van Kaber Groep NLP opleidingen uit Breda : NLP opleidingen, NLP coaching opleiding, NLP practitioner opleiding, coach opleidingen, trainersopleiding, relatiecoach, relatiecoaching, personal coaching, personal coach, familieopstellingen,.

Lees meer over Kaber Groep NLP opleidingen.