MASSAGEDAGEN BREDA

Kom en ervaar wat guasha voor u kan betekenen

MASSAGEDAGEN BREDA

Op 20 oktober 2019 sta ik in de Copacabana in Breda en laat ik u graag kennis maken met GUASHAtherapy. Guasha is de Chinese variant van de schraap-techniek die in vele landen van Zuidoost-Aziƫ plaatsvindt en die al meer dan duizenden jaren oud is. Deze schraaptechtniek is dus niet alleen in China te vinden maar ook in andere omliggende landen.

In de behandeling wordt een speciale olie op de huid gebracht. Op deze plaatsen ga ik met een speciale schraper 'schrapen;. de scharper is van het materiaal Jade, Hoorn of metaal. De huid wordt hierdoor rood (doorbloeding) en op de plaatsen waar afvalstoffen/toxines en blokkades aanwezig zijn.

Guasha kan worden toegepast bij honderden verschillende klachten en ziekten bijvoorbeeld:

* Alle pijnsyndromen * Nek en schouderklachten * Hoofdpijn en migraine * Rugklachten * RSI * Stress, Burn-out * Reuma * Bronchitis, Astma * Verteringsstoornissen * Stofwisselingsstoornissen * Hoge bloeddruk * Hooikoorts en nog vele andere ziekten en ongemakken.

Ben jij nou nieuwsgierig geworden en wil jij persoonlijk ervaren wat dit voor jou kan betekenen? Heb je al een lange tijd klachten waar je niet van afkomt?? Maak dan vooraf een afspraak via www.guashatherapyandmore.nl en vermeld bij je afspraak dat je graag gebruik maakt van de kennismakingsactie.

Zie ik je daar?? Groetjes Marielle, guashatherapy and more 06-15179824

Geplaatst op zondag 6 oktober 2019.

Over Guasha Therapy & More

Dit bericht is geschreven door Guasha Therapy & More. Het bedrijf valt onder massage uit Breda. Trefwoorden van Guasha Therapy & More uit Bavel : Behandeling op maat, Kruidenstempel, Ontspanningsmassage, Hot Stone massage, Bamboo massage, Guasha Therapie, praktijk voor guasha therapie, herstel & ontspanning.

Lees meer over Guasha Therapy & More.