De komende feestdagen na een verlies in de zwangerschap

Wat als deze feestdagen anders zouden kunnen voelen? Wat als je niet langer overweldigd wordt door emoties?

De komende feestdagen na een verlies in de zwangerschap

Voel je de druk van de naderende feestdagen als een zware last op je schouders rusten? De kerstperiode, gevuld met herinneringen aan wat had kunnen zijn, kan een overweldigende ervaring zijn.

Wat als deze feestdagen anders zouden kunnen voelen? Wat als je niet langer overweldigd wordt door emoties?

Je bent niet alleen. Veel vrouwen delen deze gevoelens van verdriet en eenzaamheid. Het gemis van wat had kunnen zijn weegt zwaar tijdens de feestdagen.

Weet dat het niet zo hoeft te zijn...

Laat me weten hoe ik je kan helpen. Stuur een berichtje. We kijken hoe je deze tijd van het jaar op een manier aan kunt gaan die voor jou comfortabel is. Of het nu gaat om momenten van vreugde (zonder schuldgevoel), het vastleggen van rituelen die betekenisvol zijn voor jou, of gewoon het hebben van een luisterend oor...

Marije - Praktijk Cox

#miskraam #stilgeboren #verlies #verdriet #feestdagen #zwangerschapsverlies #miskraambegeleiding #praktijkcox

Geplaatst op donderdag 30 november 2023.

Over Praktijk Cox

Dit bericht is geschreven door Praktijk Cox. Het bedrijf valt onder coaching uit Breda. Trefwoorden van Praktijk Cox uit Oosterhout : steun na miskraam, begeleiding na miskraam, zwangerschapsverlies, verloren verwachting, kindje verloren tijdens zwangerschap, doodgeboren kindje, steun bij Abortus, MOLA-zwangerschap, zwangerschap beÃĢindigt, embryo verloren, mislukte fertiliteitstraject, miskraambegeleiding, schuldig na miskraam, miskraam verwerken.

Lees meer over Praktijk Cox.