Als je even hulp nodig hebt

Zit je met jezelf in de knoop, heb je een luisterend oor nodig? Voel je veel maar weet je even niet hoe of wat?

Ik wil je graag helpen.

Als je even hulp nodig hebt

Soms lijkt het of je even niet zo goed meer weet hoe het werkt. Alsof je achter de feiten aan blijft hobbelen. En wat je ook lijkt te kiezen, op een of andere manier geeft niets je echt een bevredigend gevoel. Toch is de kunst om het allemaal maar een beetje te laten gebeuren en je focus steeds meer op jezelf te richten. Om daar jouw waarheid te vinden. Het lijkt of alles door elkaar heen loopt op het moment, maar er heerst ook veel verwarring en chaos in de lucht. En overal waar jij nog zelf verwarring hebt zitten, haakt aan.

Je hebt de behoefte om je volledig terug te trekken en alleen maar even in stilte te zijn met de stem van jezelf. Je hebt de afgelopen periode naar teveel mensen geluisterd die ieder op hun eigen manier vanuit compassie zijn of haar mening met je deelde over bepaalde kwesties. Maar was dat jouw waarheid? Sloot het aan bij jouw hart? Nu mag je steeds dieper gaan kijken voor wat werkt voor jou en wat jij wilt kiezen hierin. Maar om daar te komen is stilte in jezelf zoeken de beste optie. Je hoofd kan allerlei verhalen verzinnen maar vanbinnen ligt jouw waarheid besloten. En die mag je steeds meer gaan voelen en gaan leven zodat je steeds meer op je EIGEN frequentie komt

Geplaatst op donderdag 25 oktober 2018.

Over Natuurgeneeskundige Praktijk Mariëtte

Dit bericht is geschreven door Natuurgeneeskundige Praktijk Mariëtte. Het bedrijf valt onder geneeskunde uit Breda. Trefwoorden van Natuurgeneeskundige Praktijk Mariëtte uit Breda : natuurgeneeskunde, natuurgeneeskundige praktijk, massage, bedrijfsmassage, voetreflex, depressie,magnetiseren, slapeloosheid, ontspanningsmassage, natuurgeneeskundige behandelingen, gezondheidsklachten.

Lees meer over Natuurgeneeskundige Praktijk Mariëtte.