Aircounit Inclusief installatie

Aircounit inclusief installatie voor een vaste prijs. Geen verrassingen achteraf!

Aircounit Inclusief installatie

Unico Easy SF inclusief installatie voor een vaste prijs. Geen verrassingen meer achteraf of een absurde hoge installatie prijs. Bij ons is het altijd een eerlijke prijs. Zowel voor de airco als voor de installatie.

De Easy Airco is de eerste airconditioner zonder buitenunit in staand formaat en is speciaal ontworpen voor vloermontage. Hiermee is deze Aircounit ideaal voor vrijstaande oplossingen. De buitenunit? DIe is niet meer nodig! Aan de buitenkant zijn slechts twee gaten te zien die je met de megeleverde roosters netjes afwerkt. Het ontwerp van de airco is gemaakt door Dario Tanfoglio en daarmee is deze Airco niet alleen heel erg goed maar ook nog eens mooi om te zien. Daar kunnen de goedkope alternatieven uit het verre oosten nog een puntje aan zuigen.

De highligts van de Easy zijn: MONTAGE: U kunt en mag de Easy ook zelf installeren. Voor deze Airco zonder buitenunit is geen gecertificeerde STEK installateur nodig. BUITEN-UNIT De Aesy is van het type Monoblock. Dit betekend geen opzichtige airo unit aan de buitenmuur, enkel twee ventilatie gaten die beide worden afgedicht met een rooster. AFSTANDSBEDIENING: Afneembare afstandsbediening voor meer gebruiksgemak ONDERSTEUNENDE POOTJES: Voorzien van twee steunpoten voor een stabielere positionering. AFSTANDSBEDIENING: De bedieningsunit is los te koppelen van de airco installatie en functioneert vervolgens als afstandsbediening.

Geplaatst op woensdag 7 april 2021.

Over Aircounit.com

Dit bericht is geschreven door Aircounit.com. Het bedrijf valt onder installatiebedrijf uit Breda. Trefwoorden van Aircounit.com uit Gouda : monoblock airco, airco zonder buitenunit, airco waar geen buitenunit nodig is, monoblock airco zonder buitenunit, airco zonder buitenunit ideaal voor vakantieparken, airco ideaal voor vakantieparken, eenvoudig te installeren airco, .

Lees meer over Aircounit.com.