Acceptatie van een gebeurtenis

Een gebeurtenis accepteren samen met de paarden

Acceptatie van een gebeurtenis

Acceptatie

Een gebeurtenis accepteren kan als iets heel moeilijks worden ervaren. We voelen vaak veel weerstand van binnenuit. De weg hiervoor kan namelijk heel zwaar zijn geweest, en misschien is dat nog steeds zo. Weet dat er hulp is op heel veel manieren. Het is een keuze om dit jezelf te geven. Wij kunnen zo in ons hoofd vast zitten dat we voorbij gaan aan ons gevoel, maar in dat gevoel zit het antwoord hoe moeilijk het ook is, samen met de paarden leggen we jouw puzzelstukjes op z'n plek. Het zal je licht, lucht en ruimte geven. Maar vooral weer aandacht voor jezelf, positieve aandacht op een hele fijne manier. Je hoeft het niet alleen te doen, je hoeft het enkel maar te vragen.

Loop jij ergens mee en zou jij eens op een hele bijzondere manier daar naar willen kijken? Neem dan contact met mij op via: info@bijheidyspaardencoaching.nl of neem eerst een kijkje op de website www.bijheidyspaardencoaching.nl

Ik hoor je graag, Warme groet, Heidy??

Geplaatst op woensdag 9 november 2022.

Over Bij Heidy's Paardencoaching

Dit bericht is geschreven door Bij Heidy's Paardencoaching . Het bedrijf valt onder coaching uit Breda. Trefwoorden van Bij Heidy's Paardencoaching uit Oud-Vossemeer : Paardencoaching, werken met paarden, coach, onzekerheid, onrust, over eigen grenzen gaan, geen nee kunnen zeggen, vermoeidheid, burn-out klachten, paniek angst aanvallen, relatie sessie, gezin sessie, verlies, trauma's verwerken, pijn, verdriet, inzichten, groei, ontspanning,.

Lees meer over Bij Heidy's Paardencoaching .