Zzp Boekhouder Breda in Breda

Van Zundert Administratie.Wel de voordelen, niet de nadelen!!!

Over Zzp Boekhouder Breda

Zzp Boekhouder Breda valt onder de rubriek administratiekantoor in Breda.

Dhr Lucien van Zundert is de drijvende kracht achter Zzp Boekhouder Breda. Wij maken ons graag snel voor u beschikbaar om middels snel leervermogen (en integratie van kennis en ervaring) uw direct bij te staan bij uw vraagstukken. Doordat wij grotendeels op locatie onze diensten mogen/kunnen aanbieden zijn de tarieven waarvoor wij onze diensten aanbieden zeer scherp te noemen. Graag praten wij hierover vrijblijvend met u verder bij een nadere eerste kennismaking

Met meer dan 30 jaar ervaring in alle branches en vooral ook de vlotte en adequate aanpak van uw administratieve vraagstukken en het meedenken in de praktijk op alle aandachtsgebieden zoals de commercie , personeels alsmede bancaire zaken behoren tot onze taak. In onze werkwijze staat het passend advies voor de klant centraal waarbij succes en de duurzame relatie voorop staan.

De diensten die wij aanbieden :

- Een nieuw bedrijf beginnen als ZZPer of MKB, Onze Hands-On mentaliteit stelt ons in staat u deskundig te adviseren. Wij zijn werkzaam in West-Brabant in velerlei branches. Uw jaarrekening met BTW, IB en/of VPB aangifte zijn bij ons in goede handen.

- Wij verzorgen uw boekhouding voor het allerlaagste tarief, U kunt bij ons terecht voor onze dienstverlening voor vaste prijzen per maand. Deze zijn afhankelijk van hoe en in welke mate u zelf de administratie voor uw bedrijf verwerkt en daarna bij ons (papier of sheets) aanlevert of on-line laat controleren

-Advies bij het opstarten van uw bedrijf On-line Boekhouding, Start u met een nieuwe onderneming? Door ons advies op te volgen worden uw administratieve diensten goed geregeld.

U kunt ons onder andere inzetten voor het volgende:

Administratie en boekhouding; Accountancy; Belastingaangifte; Bemiddeling bij aan- en verkoop van een MKB onderneming; Personeelszaken; Budgettering en realisatie analyses; Incasso; Kredietbewaking; Crediteuren en debiteuren beheer.

Voor meer informatie en mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Zzp Boekhouder Breda uit de rubriek administratiekantoor uit Breda is gevestigd aan de Ramshoorn 6 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21262225.

Diensten en producten voor administratiekantoor

Trefwoorden die horen bij Zzp Boekhouder Breda zijn o.a. :

Nieuws