Yorimage in Breda

YORIMAGE

Over Yorimage

Yorimage valt onder de rubriek kapper uit Breda.

YORIMAGE in Breda heeft jarenlange ervaring in het kappersvak. Dit vakmanschap vind je terug in onze salon. Naast de ervaren Vanessa werken er diverse topstylisten in de salon. Bij YORIMAGE streven we naar topkwaliteit met topproducten

Voordat Vanessa haar eigen salon opende, behaalde zij in 2001 de titel 'TV-Kapper' van het jaar. De TV-Kapper was een dagelijks televisie programma bij de TROS, over de relatie en gesprekken tussen klant en kapster. Dit programma werd voor een periode van drie maanden, dagelijks uitgezonden. Dit heeft Vanessa geen windeieren gelegd. De aanbiedingen stroomden binnen en Vanessa reisde de hele wereld over om trainingen en instructies aan kappers te geven.

Na twee jaar had Vanessa genoeg van het in- en uitpakken van haar koffers en begon haar eigen salon in Breda. Eind 2003 opende Vanessa haar image-salon 'YORIMAGE'. Natuurlijk speelt hierbij het haar de hoofdrol, het bloed kruipt waar het niet gaan kan... maar beauty en fashion zijn hier onlosmakelijk mee verbonden.

Enkele dagen in de week reist Vanessa nog steeds door stad en land om trainingen te verzorgen en nieuwe trends te spotten zodat ze bij YORIMAGE altijd de meest actuele looks en unieke producten, uit zowel binnen- als buitenland verkoopt.

In 'Metamorfoses' zijn ze bij YORIMAGE gespecialiseerd. Voor advies in haar-, haarkleur en make-up bent u bij Vanessa aan het juiste adres. Kortom advies voor je totale imago. Zo krijg je met een grote of kleine verandering, succesvol een nieuwe look aangemeten. Een nieuwe image wat bij je past!

Bij YORIMAGE werken alleen top-specialisten. Voor haarkleuradvies zijn kleurexperts aanwezig welke altijd op de hoogte zijn van de nieuwste mode en trends. Zij bepalen samen met u wat het beste bij u past, Haar verlengingen, volumevermeerderingen, haarwerken, extentions. In verschillende toepassingen zodat voor u het juiste product gekozen wordt.

Bij YORIMAGE streven we naar topkwaliteit met topproducten! Neem nu een kijkje op onze website en zie wat wij voor u kunnen betekenen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Yorimage uit de rubriek kapper uit Breda is gevestigd aan de Baronielaan 286 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 076-5224688.

Diensten en producten voor kapper

Trefwoorden die horen bij Yorimage zijn o.a. :