Yasmins Body and Mind Garden in Tilburg

Als coach in rouwverwerking help ik je te leven met je verdriet

Over Yasmins Body and Mind Garden

Yasmins Body and Mind Garden valt onder de rubriek coaching in Breda.

Niemand praat graag over rouw- en verlieservaringen, terwijl deze toch een deel van je leven uitmaken. Iedereen krijgt er op een bepaald moment mee te maken. Intense rouw kan je belemmeren, waardoor het je maar niet lukt om na een ingrijpend verlies je dagelijkse leven weer te herpakken.

Welkom bij Yasmins Body and Mind Garden, rouwcoach. Als coach in rouwverwerking bied ik begrip, troost en handvatten om het gemis behapbaar te maken. Of zoals Manu Keirse zegt: ‘Verwerken is niet loslaten, maar leren om op een andere manier vast te houden’. Persoonlijk resoneer ik erg met Manu’s citaat. Het verlies van een dierbare zal nooit vergeten worden, waardoor loslaten voelt alsof het geen deel mag uitmaken van de toekomst. Door te leren anders vast te houden combineer je het verleden en heden met elkaar en kunnen beide naast elkaar bestaan. Ik leer je graag om dat zelf toe te passen.

Rouwverwerking behoort niet alleen bij een overlijden van een dierbaar persoon, maar ook bij levend verlies, chronisch rouwen (lichamelijke beperkingen), scheiding, een kinderwens dat niet in vervulling gaat, ziekte, een relatie dat stuk gelopen is of ontslag van je werk. Ook dit is rouwen.

Als rouw- en verlies coach help ik je om recent en oud verlies te verwerken. Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Maar hoe weet je nou dat je last hebt van onverwerkte rouw? Wanneer je onbewust het rouwproces blokkeert, of gevoelens uit alle macht probeert te negeren, raak je verstrikt in je verdriet. Je krijgt last van slapeloosheid, meer of juist minder eten, zeurende hoofdpijnen. Dat onderdrukken van het rouwproces zal een tijdje prima gaan. Maar er zal ook een moment komen dat je de waarheid onder ogen moet zien en je het verdriet moet toelaten. Als je dat moment uitstelt, is de kans groot dat je te maken krijgt met symptomen van onverwerkte rouw.

Er is geen standaard periode om verlies te verwerken, dat doet iedereen in zijn of haar eigen tempo. Mijn sessies zijn niet bedoeld om dat tempo te versnellen, maar om je in je verwerking te ondersteunen en verder te helpen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44299095.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Yasmins Body and Mind Garden zijn o.a. :