@xit in Breda

Allround ICT dienstverlener

Over @xit

@xit valt onder de rubriek automatisering uit Breda.

Sinds 1998 zijn een allround it dienstverlener. Daarnaast hebben wij ons sinds 2004 gespecialiseerd in autonome camera technieken. Wij hebben gezorgd voor het allereerste autonome camera systeem in Nederland.

Wij zijn naast de bovengenoemde diensten ook actief op het gebied van consultancy en zijn wij voor opdrachtgevers een development of implentatie partner.Op het gebied van IT beheersen wij alle facetten en zijn wij zeer gespecialiseerd en daarom voor u de beste samenwerkingspartner.

Wat zijn onze algemene diensten: Website ontwikkeling, database, it-consultancy, management, support, software ontwikkeling, php, erp implentaties, it beheer en camera diensten.

Waarom onze naam met een @ teken begint is erg makkelijk om uit te leggen, wij willen namelijk hiermee laten zien dat internet echt centraal staat in ons bedrijf en in ons ondernemingsproces.

Wat is onze missie: Wij willen natuurlijk graag het beste IT bedrijf voor uw regio zijn, wij kunnen deze doelstelling alleen halen door: De kwalitatief hoogstaande IT diensten aan te bieden, dit natuurlijk tegen een inzichtelijke en aantrekkelijke prijs. Bij ons staan klanten permanent centraal, en wij vinden service dan ook erg belangrijk. Tevens voeren wij onze werkzaamheden altijd goed, nauwkeurig en veilig uit.

Wij zien onze medewerkers als uithangbord voor onze onderneming. Zij zorgen altijd voor de juiste oplossing op maat, en klanten staan altijd centraal en gaan voorop alles. Onze medewerkers hebben de kennis en ervaring die nodig zijn voor dit vak.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

@xit uit de rubriek automatisering uit Breda is gevestigd aan de Laagsteen 15a in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 076-7501111.

Diensten en producten voor automatisering

Trefwoorden die horen bij @xit zijn o.a. :