Verwaijen Coaching en Training in Breda

Ik help ondernemers met het snel verbeteren van resultaten door op maat gemaakte trainingen en coaching.

Over Verwaijen Coaching en Training

Verwaijen Coaching en Training valt onder de rubriek verkoop ondersteuning in Breda.

Jelle Verwaijen is de drijvende kracht achter Verwaijen Coaching en Training. Middels bewezen concepten afgestemd op uw bedrijf en uw medewerkers zorgen we ervoor dat u de resultaten behaalt die u verdient. Snel resultaat is mooi en dat regelen we ook. Nog belangrijker is om dit resultaat vast te houden en uit te bouwen tot ongekende hoogte. Dit kan alleen wanneer het klantbelang voorop staat en iedereen meegaat in de positieve veranderingen. Zeker in deze tijd gaat het om snel kunnen schakelen en doen! Met passie, deskundigheid en het nodige enthousiasme verankeren wij nieuwe manieren van denken en werken.

Het eerste (intake)gesprek is altijd gratis.

We bieden u nu ook de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten. Voor een vast bedrag per maand krijgt u een eigen huistrainer, die uw organisatie en uw personeel kent. Er kan op deze manier snel geschakeld worden en aangeleerde (nieuwe) vaardigheden zullen versterken en niet wegebben.

Mocht er behoefte zijn aan een zeer intensief traject dan kunt u ook contact opnemen om de mogelijkheden van een interim Sales Manager te bespreken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Verwaijen Coaching en Training uit de rubriek verkoop ondersteuning uit Breda is gevestigd aan de Prins Hendrikstraat 60 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25041073.

Diensten en producten voor verkoop ondersteuning

Trefwoorden die horen bij Verwaijen Coaching en Training zijn o.a. :