Van den Berg Bestratingen v.o.f in Etten-Leur

Van den Berg Bestratingen v.o.f gevestigd in Etten-Leur. Wij zijn sinds vele jaren gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen. Bedrijven, particulieren, aannemers en gemeentes kunnen bij ons terecht voor alles wat met straten te maken heeft. Van ontwerp tot uitvoering, bij ons bent u aan het goede adres.

Over Van den Berg Bestratingen v.o.f

Van den Berg Bestratingen v.o.f valt onder de rubriek stratenmaker in Breda.

Wij zijn sinds vele jaren gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen. Bedrijven, particulieren, aannemers en gemeentes kunnen bij ons terecht voor alles wat met straten te maken heeft. Van ontwerp tot uitvoering, bij ons bent u aan het goede adres.

Onze werkzaamheden zijn niet alleen bestratingen, maar ook tuinaanleg, en diverse grondwerkzaamheden zoals bijvoorbeeld ophogingen. Tevens kunnen wij u stenen, zand en grind aanleveren.

Minstens zo belangrijk als een mooi resultaat: de prijs. Wij hanteren een zeer voordelig tarief. Vraag hier nu gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Van den berg bestratingen levert de volgende diensten:

Voor particulieren , gemeentes,en bedrijven

- Bestratingen - Sierbestrating - Tuinaanleg - Stratenmaken oude stijl

- Grondwerkzaamheden - Leveren van grond grind en stenen

Maar ook het ontwerp van advies van (vooral de bestratingkant) van uw tuin wordt bij ons vaak ondergebracht. Omdat we veel ervaring hebben kunnen we u goed adviseren, en kijken we samen met de klant naar de beste oplossing. Zaken als vorm van het geheel, soort stenen, afwatering en onderhoud komen aan bod, maar natuurlijk ook het gewenste budget. Wij kunnen u ter plaatste al meteen een goede indicatie geven van wat u bij ons ongeveer kwijt bent.

Maak een afspraak en laat u adviseren over de mogelijkheden!

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Van den Berg Bestratingen v.o.f uit de rubriek stratenmaker uit Breda is gevestigd aan de Cellostraat 30 in Etten-leur. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-43763224.

Diensten en producten voor stratenmaker

Trefwoorden die horen bij Van den Berg Bestratingen v.o.f zijn o.a. :