Tijdloos 2de keer mode in Breda

TIJDLOOS is eerste klas in tweedehands.

Over Tijdloos 2de keer mode

Tijdloos 2de keer mode valt onder de rubriek kledingwinkel in Breda.

Tijdloos 2de keer mode is een winkel die tweedehands kleding en accessoires verkoopt.

Deze winkel verkoopt niet alleen damesmode maar ook herenmode van exclusieve merken. Ook wanneer u grote maten kleding zoekt, bent u hier aan het juiste adres.

Heeft u zelf kleding, tassen of schoenen die nog netjes zijn maar die u niet meer draagt? Dan kunt u deze inbrengen. U dient wel even een telefonische afspraak hiervoor te maken.

U kunt in de winkel vaak een keuze maken uit diverse broeken, shirts, jassen, schoenen, tassen, accessoires en meer. Bent u benieuwd naar het aanbod? Tijdloos 2de keer mode nodigt u van harte uit om een kijkje in de gezellige winkel te nemen. U kunt in de winkel pinnen.

Tijdloos 2de keer mode is van woensdag tot en met zaterdag geopend van 13:00 tot 17:00 uur. U kunt hier gratis parkeren.

U kunt de Facebook pagina of website bekijken voor meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.

https://kringshoppen.nl/verkoper/tijdloos-2e-keer-mode/


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Tijdloos 2de keer mode uit de rubriek kledingwinkel uit Breda is gevestigd aan de Haagweg 143 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-81805773.

Diensten en producten voor kledingwinkel

Trefwoorden die horen bij Tijdloos 2de keer mode zijn o.a. :