't Zinkhuysje in Oosterhout

't Zinkhuysje uit Oosterhout heeft geen profiel.

Wat doet 't Zinkhuysje in Oosterhout

't Zinkhuysje is een webshop uit Breda. Men is gevestigd aan de Tilburgseweg 51. Het telefoonnummer van 't Zinkhuysje in Oosterhout is 06-14300660.

Is 't Zinkhuysje in Oosterhout uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Bredaonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

't Zinkhuysje in Oosterhout valt onder de rubriek webshop. Een webshop uit Breda levert onder andere :

Bent u op zoek naar een origineel cadeau of een leuke accessoire voor in en om huis? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. 't Zinkhuysje is opgericht door Chris en Margret Maton, bij ons vindt u enkel producten van echt zink. Al onze zinken decoraties voor in en om het huis worden in onze eigen werkplaats in Oosterhout met de hand gemaakt. Alles wordt gemaakt van echt zink (dus geen metaal) en zal dus niet gaan roesten, en is daardoor zeer duurzaam. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander webshop

 • Brassies

  Van harte welkom bij Brassies!!!!. Trefwoorden van Brassies : accessoires met een persoonlijk tintje, textiel met een persoonlijk tintje, borduren, textiel belettering , bedrukken van kleding en textiel, Kraamcadeautjes, Steigerhouten artikelen, Foto-artikelen, .

  tel. 06-51331036, Spoorlaan 145, 4872XM in Etten-Leur

  Meer over Brassies contact website

 • KokenTafelen Breda

  De one-stop-webshop voor hobbykoks, amateur chefs, fijnproevers, foodies en alle andere liefhebbers . Trefwoorden van KokenTafelen Breda : online kookwinkel, online delicatessenwinkel, kookwinkel, gezellig tafelen, kookgereedschap, kookboeken, tafelwijnen, koken en tafelen winkel, .

  tel. 076-5419049, Koopvaardijweg 2, 4906CV in Oosterhout

  Meer over KokenTafelen Breda contact website

 • Pia Wol

  Pia wol is een gezellige winkel in het hartje van Breda gespecialiseerd in vele soorten wol. . Trefwoorden van Pia Wol : Hobbywinkel, kinderknopen, knopen, knopen van vroeger, knopen van toen, oude knopen, garens, lammy lammy yarns, phildar garen, foutnituren, annel, angora, haak inspiratie, phildar merino, .

  tel. 076-5219392, Nieuwe Haagdijk 10, 4811TD in Breda

  Meer over Pia Wol contact website

 • R&O by Mo

  R&O by Mo | Voor advies en verkoop van natuurlijke voedingssupplementen.. Trefwoorden van R&O by Mo : voedingssupplementen, huidverzorgingsproducten, fytotherapie, botanical beauty, homeopathie, aromatherapie, ontzuren met alka, zuiver water inbouw installatie, .

  tel. 06-55381146, Schans 35, 4251PW in Werkendam

  Meer over R&O by Mo contact website