Stof & Wol in Breda

Voor al uw stof, wol en meer.

Over Stof & Wol

Stof & Wol valt onder de rubriek hobbywinkel in Breda.

Stof en wol is al eeuwen oud een belangrijk onderdeel om bijvoorbeeld kleding te maken. Daarom zijn er nog steeds winkels en online shops waar je stof en wol kunt kopen. Wij zijn Stof en Wol Breda en bieden u allerlei soorten stoffen en wol aan online. Naast stof en wol bieden wij ook andere dingen aan zoals garens, fournituren en nog veel meer. +

Naast dat wij producten aanbieden kunt u ook inspiratie opdoen door bij ons een workshop te volgen. Deze worden vaak s ochtends gehouden en kunnen door iedereen gevolgd worden. Doordat niet iedereen goed kan naaien hebben we verschillende soorten workshops voor alle niveaus.

Kijk voor meer informatie op de website of neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft over bepaalde onderwerpen of wat wij doen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Judith Joostens dinsdag 4 april 2017

5 sterren

“Super zaak1 Ik kom er al vanaf het begin en het wordt alleen maar steeds breder. Goed en breed assortiment, altijd vriendelijke bediening..”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Contact opnemen

Stof & Wol uit de rubriek hobbywinkel uit Breda is gevestigd aan de Belcrumweg 24 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 076-5327424.

Diensten en producten voor hobbywinkel

Trefwoorden die horen bij Stof & Wol zijn o.a. :