Stepping Forward loopbaan en wandelcoaching in Prinsenbeek

Loopbaan & wandelcoaching

Over Stepping Forward loopbaan en wandelcoaching

Stepping Forward loopbaan en wandelcoaching valt onder de rubriek coaching in Breda.

Welkom op mijn Site! Mijn naam is Nicole Bagchus-Tetteroo. Ik werk op basis van een positieve grondhouding met respect en ruimte voor jou. Graag neem ik je mee in de mogelijkheden die ik je kan bieden. Mocht het zijn dat jouw vraag er niet tussen staat, bel me dan even op en dan kijken we verder. Ben je op zoek naar begeleiding omdat je midden in een burn-out zit of ga je een werk-fit traject in ? Ben je een perfectionist en leg je de lat te hoog? Ben je op zoek naar een baan maar niet goed weet welke baan bij je past? Kom je in een outplacement terecht en wat nu? Je bent bij Stepping Forward loopbaan en wandelcoaching aan het juiste adres. Het aanbod bij Stepping Forward loopbaan en wandelcoaching is: - Loopbaancoaching bij verandering van baan, outplacement, Spoor 2 Trajecten, Werk-Fit ( vanuit het UWV) - Wandelcoaching bij levensvragen, stress/burn-out en verlies klachten Ik bied je graag begeleiding in Breda en omgeving, op locatie, bij mij op kantoor, online of in de natuur.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op mijn website. Je kunt ook altijd even bellen. Vriendelijke groet, Nicole Bagchus


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Stepping Forward loopbaan en wandelcoaching uit de rubriek coaching uit Breda is gevestigd aan de Postbaan 21 in Prinsenbeek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11161407.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Stepping Forward loopbaan en wandelcoaching zijn o.a. :