Speelhuis Interieur Styling in Breda

Interieurontwerpstudio

Over Speelhuis Interieur Styling

Speelhuis Interieur Styling valt onder de rubriek interieur ontwerp in Breda.

De drijvende kracht achter Speelhuis Interieur Styling is Maaike van Dooren. Speelhuis Interieur Styling is in 2017 opgestart. Maaike heeft voor deze bedrijfsnaam gekozen omdat het een duidelijke omschrijving is van haar dienstverlenging.

Speelhuis staat voor de straat waar haar bedrijf gevestigd is, namelijk de Speelhuislaan. Tevens is de naam een verwijzing voor Maaike haar specialist: Interieurstyling op het gebied van kinderkamers. Maaike volgt diverse cursussen om zich verder te kunnen ontwikkelen op dit gebied.

Maaike is een interieurstylist en zij werkt als enige medewerker in haar bedrijf Speelhuis Interieur Styling.

Speelhuis Interieur Styling kan advies geven op het gebied van interieurstyling. Dit kan gaan om een meubelplan, moodboard en/of lichtplan. Maaike kan online of persoonlijk advies aanbieden. Daarnaast probeert Maaike mensen te inspireren op het gebied van interieurstyling door middel van foto's op haar Instagram of op haar Facebook pagina. Meer informatie kunt u ook terug vinden in de Blogs van Maaike.

Wilt u zelf graag leren om een moodboard te maken? Ook kan bent u bij Speelhuis Interieur Styling aan het juiste adres. Maaike verzorgt namelijk ook de workshop 'moodboard maken'.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neemt u dan een kijkje op de Facebook pagina. U kunt ook altijd persoonlijk contact opnemen. Maaike staat u graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Speelhuis Interieur Styling uit de rubriek interieur ontwerp uit Breda is gevestigd aan de Speelhuislaan 130 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-26212765.

Diensten en producten voor interieur ontwerp

Trefwoorden die horen bij Speelhuis Interieur Styling zijn o.a. :