SizeZero in BREDA

Moeiteloos afvallen met een geweldig apparaat dat wetenschappelijk bewezen is.

Over SizeZero

SizeZero valt onder de rubriek gezondheidscentrum uit Breda.

Wilt u graag snel en moeiteloos afvallen? Dan bent u bij Sizezero helemaal aan het juiste adres. Wij gebruiken een geweldig apparaat en het is wetenschappelijk bewezen dat het werkt.

Duizenden klanten gingen je voor en danken hun strakke figuur aan het Size Zero Easy Shape Trainer. De nieuwste manier van figuurcorrectie en spieropbouw. Dankzij de resultaten is het mogelijk om binnen een paar weken helemaal in shape te komen.

Het Size Zero Easy Shape Trainer systeem meet voor elke behandeling met een hoge precisie de lokale vet- en spierdichtheid. Het apparaat is voor iedere klant uniek. Deze geweldige technologie is een mijlpaal op het gebied van lichaamsstimulatie en garandeert het gewenste succes.

Tijdens het eerste consult word je door ons opgemeten. We bepalen samen het streefgewicht en het doel van de behandeling. Daarna komt het Size Zero Easy Shape Trainer er bij kijken. We voeren jouw gewicht en maten in het apparaat. Deze scant het lichaam vervolgens op spiermassa, vetten en vocht. Naar aanleiding van deze gegevens wordt het behandelprogramma voor jou op maar gemaakt.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

SizeZero uit de rubriek gezondheidscentrum uit Breda is gevestigd aan de Baronielaan 286 in BREDA. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55461195.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij SizeZero zijn o.a. :