Ride Along in Breda

Activiteiten, schoolgroepen en kinderfeestjes in Breda

Over Ride Along

Ride Along valt onder de rubriek sportvereniging uit Breda.

Ride Along staat voor uitdagend bewegen. Iets wat je niet iedere dag zomaar doet. Dus, kom uit je luie stoel, spring op je fiets naar de oude gevangenis van Breda, and RIDE ALONG.

Bij Ride Along kunt u terecht voor verschillende activiteiten zoals; longboarden, boogschieten, freerunning, suppen, land paddle boarding en in de winter snowboarden. Deze activiteiten zijn ideaal voor kinderfeestjes en schoolgroepen. Ook organiseert Ride Along ieder jaar een groepsreis naar de Alpen om gezamenlijk heerlijk te snowboarden.

Ride along activities zijn zeer zeker aan te bevelen voor zowel snowboardlessen als voor bijvoorbeeld longboardfeestjes. Enthousiaste spontane leraren die ontzettend goed is in de omgang met kinderen en kan de uitleg voor zowel snowboarden als longboarden uitstekend overbrengen op de kinderen.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Daar staat nog veel meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ride Along uit de rubriek sportvereniging uit Breda is gevestigd aan de Nassausingel 26 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-34895077.

Diensten en producten voor sportvereniging

Trefwoorden die horen bij Ride Along zijn o.a. :