Raadhuisstraat 3 in Breda

interieur, ontwerp

Over Raadhuisstraat 3

Raadhuisstraat 3 valt onder de rubriek meubels in Breda.

Raadhuisstraat 3 is een STORE met een bijzonder mix. Een prachtige collectie meubelstoffen, stoffen voor raambekleding en kussens, exclusief behang en speciale verf. In samenwerking met buro zuyver verzorgen we INTERIOR DESIGN en CONCEPTS voor zowel particulieren en bedrijven. De GALLERY heeft wisselend werk van diverse kunstenaars en ontwerpers.

Met uw wensen en ons advies creƫren wij samen met u een beleving waarin u zich thuis zult voelen. Ook voor de zakelijke markt. Met name ons uitgebreide assortiment bijzondere en exclusieve stoffen en behangmerken vormen de basis om een voor u ideale sfeer te bewerkstelligen. Of het nu nieuwbouw betreft, een verbouwing of een interieur aanpassing, wij helpen u graag met uw keuzes naar de perfecte balans.

Wat we doen:

- Gordijnen & Raambekleding & Herstoffering, de collectie stoffen van Raadhuisstraat 3 is zeer uitgebreid en gevarieerd. Wij werken met stoffen uit Engeland, Schotland, Frankrijk, Italie, Spanje, Duitsland, Thailand, Belgie en Amerika. Of het gaat om linnen, zijde, katoen, wol of een mix, ons atelier maakt de mooiste gordijnen, in-betweens en vouwgordijnen, geheel geconfectioneerd naar uw wensen.

- Wandbekleding & Behang, Raadhuisstraat 3 heeft een zeer grote collectie wandbekleding c.q wandafwerking.

- Tapijt & Vloerkleden | Karpetten & Traplopers, in vele kleuren, patronen en texturen leveren wij tapijten van wol, katoen, sisal, leer, schapenvacht, etc.

- Meubelen, met onze uitgebreide collectie meubelstoffen kunt u uw aangekochte fauteuil of sofa laten bekleden passend in uw interieur.

- Concepts, de interieurconcepten sluiten aan bij de vraag van de opdrachtgever, zowel voor particulier als voor de zakelijke markt. Interieurs die persoonlijk, warm en tijdloos zijn en waarin u zich thuis voelt. Gebruik makend van bijzondere objecten & kunst wordt het interieur nog persoonlijker.

- Platform, we bieden een platform aan diverse kunstenaars en ontwerpers, welke regelmatig wordt vernieuwd

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Raadhuisstraat 3 uit de rubriek meubels uit Breda is gevestigd aan de Raadhuisstraat 3 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 076-5324768.

Diensten en producten voor meubels

Trefwoorden die horen bij Raadhuisstraat 3 zijn o.a. :