Praktijk Cox in Oosterhout

Begeleiding na miskraam en zwangerschapsverlies

Over Praktijk Cox

Praktijk Cox valt onder de rubriek coaching in Breda.

Wanneer je extra steun kunt gebruiken wanneer je te maken krijgt met onverwacht verlies, zoals een miskraam of het verlies van je kindje tijdens de zwangerschap.

Elk zwangerschapsverlies verloopt anders en er bestaat geen goede of slechte manier om daarmee om te gaan. De impact zal voor elke vrouw en partner anders zijn. Maar voor de meeste mensen is het een angstige, ongelukkige en eenzame ervaring. Gevoelens van shock, verdriet en verlies zijn veel voorkomend.

Het praten over je verlies is niet makkelijk. Hoe je je voelt hangt ook af van de omstandigheden, je ervaring met een miskraam en wat de zwangerschap voor jou betekende.

Veel vrouwen hebben na het verlies van hun (prille) zwangerschap een moeilijke tijd. Een miskraam heeft vaak meer impact dan je vooraf had kunnen bedenken. Dat geldt zowel voor vrouwen als hun partners. De miskraam betekent bijvoorbeeld dat je toekomst ineens anders is dan je dacht. Dit verlies maakt plotseling een einde aan alle plannen en fantasieën over je kind. Misschien vraag je je af waarom het misging.

Gun jezelf wat je nodig hebt.

Laat mij je helpen zodat het vertrouwen in de toekomst kan herstellen en je weer opnieuw kunt genieten.

Je bent welkom na elke vorm van zwangerschap: - Eén of meerdere miskramen. - Buitenbaarmoederlijke zwangerschap. - Je hebt je kindje aan het einde van de zwangerschap verloren of na de bevalling. - Vanwege medische redenen is de zwangerschap beëindigd. - MOLA-zwangerschap. - Eén of meerdere kindjes verloren van een meerling. - Abortus. - Wanneer je embryo's bent verloren in een fertiliteitstraject.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Cox uit de rubriek coaching uit Breda is gevestigd aan de Markkant 11 in Oosterhout. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-58925830.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Cox zijn o.a. :

Nieuws van Praktijk Cox in Oosterhout

De komende feestdagen na een verlies in de zwangerschap

De komende feestdagen na een verlies in de zwangerschap

Wat als deze feestdagen anders zouden kunnen voelen? Wat als je niet langer overweldigd wordt door emoties?