PAU Persoonlijke Coaching in Bosschenhoofd

Op weg naar een fijner en vitaler leven

Over PAU Persoonlijke Coaching

PAU Persoonlijke Coaching valt onder de rubriek coaching in Breda.

Paul Brouwers is de drijvende kracht achter PAU Persoonlijke Coaching. PAU staat voor; Puur, Authentiek, Uniek. Met deze eigenschappen wordt ieder mens geboren.

Ik ben een gediplomeerd coach en gespecialiseerd in het begeleiden van jouw persoonlijke avontuur. Ik heb verschillende coaching opleidingen gevolgd, waaronder Kunstzinnig Dynamisch Coachen, Mental Coaching, Lichaamsgericht coachen en een intensieve opleiding bij O&O Academy in India. Ik ben gecertificeerd Profile Dynamics® consultant, hiermee doe ik analyses van persoonlijke drijfveren.

Ben je op zoek naar een persoonlijke coach? Omdat je het gevoel hebt niet gehoord en gezien te worden? Wil je graag weer balans in je leven en weer volop kunnen genieten? Wellicht wil je vitaler leven, meer ontspannen zijn en je begrepen voelen? Cijfer je jezelf steeds meer weg en wil je graag weer je eigen ding doen? Ben je op zoek naar wat je eigen behoeften zijn en hier invulling aan geven? Of ben je onzeker en wil je graag meer zelfvertrouwen, je patronen doorbreken? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij PAU Persoonlijke Coaching.

Mijn persoonlijkheid, kennis en ervaringen zijn belangrijke ingrediënten om jou goed te kunnen begeleiden in jouw zoektocht.

Ik sta jou bij als stimulans, zo lang als nodig steun ik jou bij het zetten van nieuwe stappen, zodat je zo het gevoel en de ervaring opdoet die je nodig hebt voor steeds verdere stappen. Je zult trots zijn als een pauw en met nieuwe energie de wereld betreden, van daaruit zul je vol zelfvertrouwen je creatiekracht laten gelden en nieuwe dingen manifesteren.

Mijn coach locatie bevindt zich in de regio.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-83522693.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij PAU Persoonlijke Coaching zijn o.a. :