Optiek 82 in Dongen

Optiek 82: Gediplomeerde opticien.

Over Optiek 82

Optiek 82 valt onder de rubriek opticien in Breda.

De drijvende kracht achter Optiek 82 is Jemkje Cobelens. Jemkje is een gediplomeerd opticien die nieuwe kansen binnen de optiek ziet. In de afgelopen jaren heeft zij mogen werken in diverse zaken. In 2019 heeft Jemkje haar droom waar kunnen maken en haar eigen winkel Optiek 82 geopend.

Optiek 82 is geen 'gewone' winkel maar het is een bus die zij omgebouwd heeft tot een oogmeetruimte / winkel. Jemkje kijkt ernaar uit om diverse bedrijven te voorzien van oogzorg voor hun medewerkers. U kunt op www.optiek82.com zien wat Optiek 82 voor bedrijven en hun werknemers kan betekenen.

U kunt bij Optiek 82 naast de 'normale' brillen, ook terecht voor veiligheidsbrillen als zonnebrillen. Samen met uw werkgever zal Optiek 82 een pakket complete brillen samen stellen die de beste oplossing kan bieden voor uw werkzaamheden. U kunt deze terug vinden bij de bedrijfscollectie. Wilt u graag een privé montuur aanschaffen? Dan kunt u een kijkje nemen in de Optiek 82 collectie.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Optiek 82? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Optiek 82 uit de rubriek opticien uit Breda is gevestigd aan de Postbus 69 in Dongen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18940176.

Diensten en producten voor opticien

Trefwoorden die horen bij Optiek 82 zijn o.a. :