Opnieuw in Breda

Opnieuw: Tweedehands merkkleding.

Over Opnieuw

Opnieuw valt onder de rubriek tweedehands winkel uit Breda.

Zoekt u een bedrijf die tweedehands merkkleding kan aanbieden? Dan bent u bij Opnieuw aan het juiste adres. Naast tweedehands merkkleding, kunt u bij Opnieuw ook terecht voor schoenen en accessoires.

De drijvende kracht achter Opnieuw is Kitty Nelemans. Kitty heeft Opnieuw op 21 maart 1998 geopend. Het was de eerste winkel met tweedehands dames- en herenkleding met volledige openingstijden. Sindsdien heeft Opnieuw het assortiment uitgebreid met tweedehands accessoires zoals (designer-) tassen, schoenen, riemen, sieraden en hoedjes.

Daarnaast bent u ook voor (vintage) couture en feestkleding hier aan het juiste adres. Opnieuw was voorheen Le Garage.

Inbreng merkkleding:

Door uw kleding te brengen bij Opnieuw, geeft u ze een tweede kans. Wanneer u kleding verkocht wordt, zal de opbrengt tussen u en Opnieuw verdeeld. Opnieuw neemt alleen accessoires, kleding, tassen, sieraden en schoenen in van de betere merken. De kleding mag maximaal twee jaar oud zijn en dient schoon en onbeschadigd te zijn. De kleding zal in consignatie worden genomen.

U kunt de website bekijken voor meer informatie. Heeft u een vraag aan Opnieuw? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Opnieuw uit de rubriek tweedehands winkel uit Breda is gevestigd aan de Ginnekenweg 80 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 076-5655593.

Diensten en producten voor tweedehands winkel

Trefwoorden die horen bij Opnieuw zijn o.a. :