New Støff - meubelstoffering en meer in Breda

Meubelstoffering en meer.

Over New Støff - meubelstoffering en meer

New Støff - meubelstoffering en meer valt onder de rubriek stoffeerder uit Breda.

Is uw huidige stoel of bank toe aan een opknapbeurt? Dan bent u bij mij helemaal aan het juiste adres. Ik blaas uw oude meubels weer nieuw leven in zodat u nog jaren kan genieten van uw lievelingsstoel en/ of bank.

Of u nu een stoel of bank wilt laten stofferen of uw autobekleding een opknapbeurt nodig heeft, bij New Støff - meubelstoffering en meer help ik u graag verder. Samen gaan we kijken naar uw wensen en zal ik desgewenst adviseren op het gebied van stoffen en kleuren. Wanneer we samen tot een eindproduct zijn gekomen ga ik aan de slag! Naast meubels kunt u bij mij ook handgemaakte tassen, pannenlappen en placemats krijgen van echt leer! Kijk op de website voor mijn werk.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

New Støff - meubelstoffering en meer uit de rubriek stoffeerder uit Breda is gevestigd aan de Teteringsedijk 89E in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23572966.

Diensten en producten voor stoffeerder

Trefwoorden die horen bij New Støff - meubelstoffering en meer zijn o.a. :