New Fysic Breda in Breda

New Fysic Breda | Natuurlijk val je af!

Over New Fysic Breda

New Fysic Breda valt onder de rubriek sportschool in Breda.

Wilt u ook een gezond gewicht? Dan bent u bij New Fysic aan het juiste adres. U valt af door middel van een unieke, gezonde, verantwoorde en effectieve methode. U leert ook hoe u dit gewicht na New Fysic kunt behouden.

Afvallen gaat makkelijker wanneer je lekker en gezond kan blijven eten. Een van de doelen van New Fysic is om jou zoveel mogelijk te helpen bij het creƫren van een gezonde leefstijl zodat je ook na New Fysic op gewicht blijft. Wanneer je start met New Fysic ontvang je een boodschappenboekje met daarin alle producten die je mag eten als je New Fysic volgt.

Wat kunt u van New Fysic verwachten? U krijgt alle tools voor een gezonde leefstijl. Hieronder ziet u deze terug:

- Persoonlijke coaching

- Boodschappenboekje

- Natuurlijke supplementen

- Op maat gemaakt voedingsplan

- Toegang tot honderden recepten

- Online community

Wilt u ook weten of New Fysic iets voor u is? Dan kunt u gratis via de website een intake doen. Samen met u zal er gekeken worden of dit programma iets voor u is.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. Heeft u een vraag? Schroom u dan niet om contact op te nemen via de contactgegevens


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

New Fysic Breda uit de rubriek sportschool uit Breda is gevestigd aan de Ginnekenweg 64 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 088-3230016.

Diensten en producten voor sportschool

Trefwoorden die horen bij New Fysic Breda zijn o.a. :