Natuurgeneeskundige Praktijk Mariëtte in Breda

Natuurgeneeskundige Praktijk Mariëtte uit Breda heeft geen profiel.

Wat doet Natuurgeneeskundige Praktijk Mariëtte in Breda

Natuurgeneeskundige Praktijk Mariëtte is een geneeskunde uit Breda. Men is gevestigd aan de Flierstraat 19. Het telefoonnummer van Natuurgeneeskundige Praktijk Mariëtte in Breda is 06-14141319.

Is Natuurgeneeskundige Praktijk Mariëtte in Breda uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Bredaonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Natuurgeneeskundige Praktijk Mariëtte in Breda valt onder de rubriek geneeskunde. Een geneeskunde uit Breda levert onder andere :

Bent u op zoek naar een natuurgeneeskundige praktijk in Breda? Dan bent u bij mij helemaal aan het juiste adres! De drijvende kracht achter "Natuurgeneeskundige Praktijk Mariëtte" is Mariëtte van Aert, mijn passie is het wezenlijk contact maken met mensen. In mijn praktijk kunt u terecht voor diverse natuurgeneeskundige behandelingen welke door middel van uw gezondheidsklachten, gezondheidsverleden en voedingsgewoonten in kaart te brengen worden afgestemd op u als individu. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Peyra dinsdag 8 januari 2019

5 sterren

“Fijne vrouw. Met veel inzichten. Ze voelt werkelijk alles. Ze heeft me van mijn hoofd, en nekpijn afgeholpen. Nogmaals dank je wel Marriet”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Petra versluis donderdag 25 oktober 2018

4,5 sterren

“He wat leuk jou hier te vinden op deze site. Ik ben vaak bij Marriëte geweest. Zoveel rug en nek klachten gehad. Ik ben er zogoed als vanaf, met jou inzet en kwaliteiten niet alleen de massages maar ook jou inzichten.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 2 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Ander geneeskunde