Natuurgeneeskundige praktijk Handria in Bavel

Natuurgeneeskundige praktijk Handria: Jij verdient meer!

Over Natuurgeneeskundige praktijk Handria

Natuurgeneeskundige praktijk Handria valt onder de rubriek geneeskunde uit Breda.

Wil jij een andere kijk op ziek zijn? Je lichaam en geest ontstressen? Bewustwording van wie je nu eigenlijk echt bent? Dan bent jij hier aan het juiste adres.

Bij Natuurgeneeskundige praktijk Handria kun je terecht voor diverse behandelingen. Hieronder staat een overzicht van de aangeboden behandelingen:

- Massages: Polariteitsmassage, voetreflexologie en de Cayce lymfe massage.

- Energetische therapie: Aura behandelingen, Chakra behandelingen en kosmische schijf behandelingen.

De drijvende kracht achter deze praktijk voor natuurgeneeskunde is Handria Rutten (energetische therapeut). Het werk van Handria wordt vergoed door een aantal zorgverzekeraars indien je daarvoor verzekerd bent. Het overzicht kun je terug vinden op de website.

Wil jij voor een behandeling eerst een kennismakingsgesprek? Dit is geen probleem. Handria zal tijdens dit gesprek gaan kijken of zij iets voor jou kan betekenen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Natuurgeneeskundige praktijk Handria uit de rubriek geneeskunde uit Breda is gevestigd aan de Beemd 6 in Bavel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40087664.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Natuurgeneeskundige praktijk Handria zijn o.a. :