Nagelstudio Nieuwe Nagels in Ulvenhout

Nagelstudio Nieuwe Nagels | Persoonlijke service met aandacht voor uw nagels.

Over Nagelstudio Nieuwe Nagels

Nagelstudio Nieuwe Nagels valt onder de rubriek nagelstudio in Breda.

De nagelstudio Nieuwe Nagels zit in Ulvenhout, omgeving Breda, Chaam, Strijbeek en alles wat daar in de buurt ligt. De nagelstyliste achter Nagelstudio Nieuwe Nagels is Els van Gennip. Zij is de salon Nagelstudio Nieuwe Nagels gestart nadat zij de opleiding Allround Nagel styliste Professional aan de Menataupe Beautycare te Barendrecht in 2014 succesvol had afgerond. Bij Nagelstudio Nieuwe Nagels kunt u terecht voor onder andere manicure behandelingen, nagel-versteviging en nail-art op uw nagels. En het is voor jong en oud, mannen en vrouwen.

Sinds maart 2020 heeft Nagelstudio Nieuwe Nagels een webshop opgezet voor nagelspullen om uw eigen nagels te onderhouden en voor de leukste sieraden van verschillende merken.

De verschillende soorten behandeling die Nagelstudio Nieuwe Nagels biedt zijn:

- The MANicure (Speciaal voor mannen die graag zijn nagels wilt laten verzorgen door te beginnen met knippen en vijlen van de nagels, nagelriemen naar achter geduwd en indien nodig het overtollige nagelriem wegknippen de behandeling wordt afgesloten met een verzorgende nagelriem olie.)

- Spa Manicure (Handen worden in een lauw/warm badje met olie gedaan, nagelriemen, huid en eelt worden hierdoor zachter waardoor het makkelijker te verwijderen is. Tijdens het badje worden de handen verzorgd met een scrub en worden de nagels in vorm gevijld. Bij deze behandeling komt u helemaal tot rust door middel van aromatherapie en rustgevende muziek.)

- Gelpolish Manicure Naturel (Vijlen en buffen van de natuurlijke nagels, nagelriemen worden naar achter geduwd en indien nodig ook geknipt. U krijgt een glanslaag met gelpolish op de nagels en worden de nagelriemen ingesmeerd met nagelriem olie.)

- Gelpolish Manicure met kleur (Vijlen en buffen van de natuurlijke nagels, nagelriemen worden naar achter geduwd en indien nodig ook geknipt. Op de nagels komt een basecoat laag, 2 keer de gelpolish kleurlaag en dan een matte of glanzende toplaag. Daarna worden de nagelriemen ingesmeerd met nagelriem olie. Eventueel kunt u kiezen voor een extra versteviging en/of nail-art voor een meer prijs)

- Polygel versteviging natuurlijke nagels (Polygel zorgt voor versteviging op de natuurlijke nagel, het is lichter en blijft over het algemeen beter zitten dan Gel of Acryl.)

Voor meer informatie over de mogelijkheden, tarieven of een afspraak maken verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Nagelstudio Nieuwe Nagels uit de rubriek nagelstudio uit Breda is gevestigd aan de Grimhuijsenhof 1 in Ulvenhout. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-58836859.

Diensten en producten voor nagelstudio

Trefwoorden die horen bij Nagelstudio Nieuwe Nagels zijn o.a. :