Mats in Breda

Porselein schilderen en sieraden

Over Mats

Mats valt onder de rubriek kunstenaar in Breda.

Zoals je ziet onder mijn logo, vormen mijn initialen samen mijn bedrijfsnaam.

Van beroep ben ik onderwijzeres en ik heb vele jaren met heel veel plezier voor de klas gestaan. Daarnaast ben ik moeder en voor die taak heb ik indertijd ook serieus ruimte en tijd gemaakt. Dat betekende, dat ik een periode geen juf was en mijn creativiteit op een andere manier invulling wilde geven.

Zoveel jaar geleden heb ik me toegelegd op porselein beschilderen en het maken van sieraden. Beide producten verkocht ik via een winkel in Lochem. Het tekenen en schilderen gaf mij veel plezier, dus ben ik cursussen gaan volgen. Eerst met acryl op doek, later ook met olieverf. Vervolgens werd ik een keer uitgenodigd om aan een cursus boetseren mee te doen. Driedimensionaal werken, was een nieuwe uitdaging. Inmiddels heb ik verschillende beelden staan en een heel stel schilderijen. Hoog tijd, om mijn producten aan meer mensen te tonen, dan mijn vrienden en kennissen.

Verschillende mensen hebben mij al gezegd, dat ik een website moet maken. Tot nu toe heb ik dat voor mij uitgeschoven. Nu ik echter door “Breda Onderneemt” onder de aandacht wordt gebracht, is uitstellen geen optie meer. Ik hoop binnen afzienbare tijd te kunnen melden, waar mijn website te vinden is.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mats uit de rubriek kunstenaar uit Breda is gevestigd aan de Bavelselaan 248 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13482713.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Mats zijn o.a. :