Marlies Coaching & Training in Breda

Marlies Coaching & Training: Geluk in eigen hand.

Over Marlies Coaching & Training

Marlies Coaching & Training valt onder de rubriek coaching in Breda.

De drijvende kracht achter Marlies Coaching & Training is Marlies Mieremet. U kunt hier terecht voor coaching en training met behulp van neurofeedback, middels het systeem van NeurOptimal (r).

Marlies coacht op basis van gevoel. De technieken die toegepast worden zijn anders want iedereen is uniek. Er zit altijd wel een lijn in, deze is gebaseerd op jarenlange ervaring met coaching, eigen ervaringen en alles wat Marlies geleerd heeft bij diverse opleidingen en cursussen.

Marlies Coaching & Training zet diverse aspecten in om u een spiegel voor te kunnen houden. Dit gaat om de volgende aspecten: Wet van aantrekkingskracht, Quantum therapie en manifesteren kun je leren. Marlies helpt u graag om de antwoorden te vinden op uw vragen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van neurofeedback. Het NeurOptimal(r) systeem zorgt ervoor dat de nieuw verkregen inzichten veel sneller in je eigen leefstijl worden opgenomen. Tevens 'schoont' het je hoofd op, maakt het dat je flexibeler en optimaler kan reageren op alles wat er op je pad komt! Fijn voor mensen die vastlopen door een emotionele blokkade, maar ook voor drukke managers en (top) sporters die zich graag beter willen focussen.

Bekijk de website voor de mogelijkheden en meer informatie over de coaching en neurofeedback. Heeft u een vraag aan Marlies Coaching & Training? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Marlies Coaching & Training uit de rubriek coaching uit Breda is gevestigd aan de Kloosterlaan 172 (nummer 317 voor navigatie) in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13837483.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Marlies Coaching & Training zijn o.a. :