Luxury Detailing in Breda

Gespecialiseerd in het reinigen en detail-en van voertuigen

Over Luxury Detailing

Luxury Detailing valt onder de rubriek auto poetsbedrijf in Breda.

Luxury Detailing is een autopoetsbedrijf in Breda, dat ontstaan is uit liefde en passie voor wagens.

Wij zijn gespecialiseerd in het gedetailleerd reinigen van voertuigen. Wij brengen uw auto terug in showroomstaat en zorgen ervoor dat de glans van uw voertuig langdurig beschermd blijft tegen bijvoorbeeld: vogel uitwerpselen, strooizout, boom sappen en andere soorten van vervuiling.

U kunt bij ons terecht voor klassieke personenwagens, exclusieve luxewagens, oldtimers, tweedehands- en zelfs gloednieuwe wagens maar ook caravans en campers. Onze verschillende behandelingen en diensten kunt u naar eigen wens combineren of u kiest voor een terugkomende service.

Onze diensten:

- Hand was - Deepcleaning van Interieur en exterieur. - Lak correcties - Stoom behandelingen - Klein schalige schade reparaties - Koplamp renovaties - Glas coating - Schoonmaak onderhoud service

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend adviserend gesprek om onze exclusieve mogelijkheden voor uw voertuig te bespreken.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Luxury Detailing uit de rubriek auto poetsbedrijf uit Breda is gevestigd aan de Aardenhoek 18 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-36435422.

Diensten en producten voor auto poetsbedrijf

Trefwoorden die horen bij Luxury Detailing zijn o.a. :

Nieuws van Luxury Detailing in Breda

Winterseizoen, strooizout, ijs en uw waardevolle auto!

Winterseizoen, strooizout, ijs en uw waardevolle auto!

Voorkom roest en schade aan uw auto! Luxury Detailing helpt u graag.