Lianne's Eigenwijzen in Schijf

therapie coaching & spritualiteit

Over Lianne's Eigenwijzen

Lianne's Eigenwijzen valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Breda.

Mevr. L. van Rijsbergen is de drijvende kracht achter Lianne's Eigenwijzen. Ik heb een eigen praktijk aan huis, en daar behandel ik mensen door middel van sensitherapie. Ik vind het erg belangrijk dat mijn cliënt zich prettig voelt bij mij en de therapie die ik geef.

Ben je op zoek naar een therapeut omdat je kind vastloopt of heb je als ouder zelf last van een verstoring van de aura , lichamelijke of psychische vaak onverklaarbare klachten? kijk dan niet verder. Je bent bij Lianne's Eigenwijzen aan het juiste adres.

Sensi-therapie bestaat uit diverse therapievormen en gaat er vanuit dat alle klachten die wij hebben, zowel geestelijk als lichamelijk, zijn ontstaan uit een verstoring van de aura ofwel het energetisch lichaam.De behandeling kan bestaan uit één of meerdere alternatieve therapieën die op dat moment nodig zijn.

Gemiddeld zijn er 2 tot 4 behandelingen nodig per persoon. Ik meet je uit tijdens de behandeling met een “bio-sensor”. Het streven is naar zo groot mogelijk effect in zo weinig mogelijke behandelingen!

De volgende therapieën waar Lianne's Eigenwijzen gebruik van maakt zijn:

- Drukpunt massage

- Holistic pulsing

- EFT (emotional freedom technique)

- Edelstenen therapie

- Voetreflexologie

- Creatieve Therapie

Naast deze behandelmethoden word er ook gemeten of u tekorten heeft. Last heeft van allergieën of intolerantie's. Teveel om op te noemen....

Bent u geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website van Lianne`s Eigenwijzen. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lianne's Eigenwijzen uit de rubriek gezondheidscentrum uit Breda is gevestigd aan de St.Antoniusstraat 3 B in Schijf. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28074271.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Lianne's Eigenwijzen zijn o.a. :