KristelClear in Breda

KristelClear uit Breda heeft geen profiel.

Wat doet KristelClear in Breda

KristelClear is een natuurgeneeskunde uit Breda. Men is gevestigd aan de Duurstedestraat 96. Het telefoonnummer van KristelClear in Breda is 06-40714924.

Is KristelClear in Breda uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Bredaonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

KristelClear in Breda valt onder de rubriek natuurgeneeskunde. Een natuurgeneeskunde uit Breda levert onder andere :

Bij KristelClear in Breda kunt u terecht voor verschillende behandelingen om terug in balans te komen of te blijven. KristelClear is de onderneming van Kristel. Als dochter van een ondernemende familie leerde zij al vroeg in haar leven hoe belangrijk het is om je eigen pad te bewandelen. Na haar Hbo-opleidingen als Voetreflextherapeute, Stressconsultant en Medische basisopleiding te hebben afgerond is ze haar eigen praktijk begonnen. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander natuurgeneeskunde

 • De Vreugdesprong

  samen stress de baas. Trefwoorden van De Vreugdesprong : stress, stressklachten, vermoeidheid, prikkelbaar, concentratieproblemen, besluiteloosheid, stijve nek en spieren, slaapproblemen, HSP klachten, Burn-out, overspannen, energetische therapie, voetreflex, opstellingen, HSP en burnout, .

  tel. 06-43548269, Bredaseweg 106a, 4902 NS in Oosterhout

  Meer over De Vreugdesprong contact website

 • Soul to Soul by Monique

  Kom los van oude gewoontes en bepaal je eigen toekomst!. Trefwoorden van Soul to Soul by Monique : mental coaching, leven veranderen, vastgelopen, dierentolk, medium, dierencommunicatie, praten met huisdier, praten met overleden huisdier, huisdier healing, huisdier reading, krachtdier boodschap, healing, reading, Ademhalingsprogramma, inzichtsessie, .

  tel. 06-22437328, Westlake 17, 4651 WC in Steenbergen

  Meer over Soul to Soul by Monique contact website