KokenTafelen Breda in Oosterhout

De one-stop-webshop voor hobbykoks, amateur chefs, fijnproevers, foodies en alle andere liefhebbers van koken, kookcadeaus, tafelen en culinaire cadeaus.

Over KokenTafelen Breda

KokenTafelen Breda valt onder de rubriek webshop in Breda.

Koken & Tafelen is een online kookwinkel en delicatessenzaak

U vindt bij ons van alles op gebied van koken en gezellig tafelen. Ook voor de BBQ en buiten tafelen hebben we mooie producten voor u in ons assortiment gezet. Daarnaast vindt u voor de jonge chefs ook leuke items.

KokenTafelen biedt meer dan alléén maar kookspullen! In onze online winkel vind je naast de leukste, nieuwste en handigste kookspullen, ook alles voor een sfeervol gedekte tafel, de lekkerste delicatessen, de beste kookboeken en de mooiste streekproducten. Kortom, alles wat je nodig hebt om lekker te koken en gezellig te tafelen met vrienden en familie.

Bij KokenTafelen vind je naast de bekende, gerenommeerde merken ook bijzondere labels die vaak moeilijk(er) te vinden zijn in de gewone kook- en delicatessenwinkels. Dus of je nu een amateurchef of hobbykok bent, een echte "foodie", gewoon een liefhebber bent van lekker koken en/of gezellig tafelen of op zoek bent naar een origineel culinair cadeau bij KokenTafelen slaag je altijd!

Voor huidige aanbiedingen of cadeautips ziet u onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

KokenTafelen Breda uit de rubriek webshop uit Breda is gevestigd aan de Koopvaardijweg 2 in Oosterhout. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 076-5419049.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij KokenTafelen Breda zijn o.a. :