Kidskoken in Breda

Kidskoken: Kinder- en familiekookworkshop.

Over Kidskoken

Kidskoken valt onder de rubriek workshops uit Breda.

De drijvende kracht achter Kidskoken is Miranda Donkers - Aleman. Miranda heeft lekker eten en kokkerellen van huis uit meegekregen. Toen Miranda op haarzelf ging wonen, ging zij experimenteren met eten/koken. Vanaf dat moment was koken haar grote hobby.

Miranda wilde ook altijd al juf worden en daarom heeft zij 15 jaar voor de klas gestaan. Miranda heeft later van haar hobby haar werk kunnen maken door als zzp-er (via een landelijke organisatie) kookworkshops bij mensen thuis te geven. Echter miste Miranda wel het contact met kinderen. Daarom heeft zij ervoor gekozen om Kidskoken op te starten.

Kidskoken biedt leuke kookworkshops voor kinderen en gezinnen aan. De kookworkshops/kinderfeestjes worden bij u thuis gegeven. Miranda weet door haar ervaring met kinderen heel goed hoe zij van elk kinderfeestje een geslaagd feestje kan maken.

Daarnaast geeft Kidskoken ook social cooking workshops. Deze workshops zijn voor volwassenen en gezinnen. Niet alleen leert het gezin koken maar het is ook nog eens heel gezellig!

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Kidskoken? Neemt u dan contact op. U zal netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kidskoken uit de rubriek workshops uit Breda is gevestigd aan de Ruusbroecstraat 13 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13753366.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij Kidskoken zijn o.a. :