Karen Brekelmans. Praktijk voor pedicure en voetverzorging in Breda

Pedicure en voetverzorging in Breda!

Over Karen Brekelmans. Praktijk voor pedicure en voetverzorging

Karen Brekelmans. Praktijk voor pedicure en voetverzorging valt onder de rubriek pedicure uit Breda.

Uw voeten zijn zeer belangrijk en hebben een hoop te verduren. Het is daarom belangrijk dat u deze goed verzorgd en de aandacht geeft die ze nodig hebben. Karen Brekelmans; Praktijk voor pedicure en voetverzorging is de plek waar u uw voeten weer even helemaal kunt laten verwennen door een gediplomeerd pedicure. Bij mij in de praktijk kunt u terecht voor verschillende vormen van behandelingen welke allen een weldaad zijn voor uw voeten maar ook zeker voor uzelf.

Een greep uit de mogelijkheden;

* Voetspa behandeling CND Marine

* Basis pedicure behandeling

* Keratine pakking

* Nagels lakken

In mijn volledig nieuw ingerichte praktijkruimte maak ik uiteraard gebruik van de nieuwste apparatuur. Na iedere behandeling wordt het instrumentarium uiteraard deskundig gereinigd en gedesinfecteerd

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem even contact op via de contactgegevens. Ik sta u graag te woord!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Karen Brekelmans. Praktijk voor pedicure en voetverzorging uit de rubriek pedicure uit Breda is gevestigd aan de Twikkelstraat 37 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55702544.

Diensten en producten voor pedicure

Trefwoorden die horen bij Karen Brekelmans. Praktijk voor pedicure en voetverzorging zijn o.a. :