Joke's Trimsalon in Breda

Joke's Trimsalon: Volledige trimbehandelingen.

Over Joke's Trimsalon

Joke's Trimsalon valt onder de rubriek dierverzorger in Breda.

De drijvende kracht achter Joke's Trimsalon is Joke de Wit. U kunt hier terecht voor een volledige trimbehandeling.

Samen met u zal Joke kijken naar wat uw wensen zijn en wat de juiste vachtverzorging voor uw hond is. Deze behandeling kan onder andere bestaan uit het wassen, knippen, effileren, plukken, scheren en ontwollen van uw hond. De honden worden altijd gewassen voordat zij geknipt worden. Ook zullen, wanneer nodig, de oren gecontroleerd worden en de nageltjes geknipt.

Joke werkt alleen met professionele materialen en producten. Tijdens de behandeling is uw hond alleen in de salon zodat hij/zij de volledige aandacht krijgt en niet afgeleid wordt.

Wanneer u naar de salon komt, is het belangrijk dat uw hond is uitgelaten, dat u de leeftijd van uw hond vermeld en dat u uw telefoonnummer en adres achterlaat.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan volledige trimbehandeling? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Joke's Trimsalon uit de rubriek dierverzorger uit Breda is gevestigd aan de Groenlingstraat 23 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11310207.

Diensten en producten voor dierverzorger

Trefwoorden die horen bij Joke's Trimsalon zijn o.a. :