Jenny Rouwette coaching en training in Geertruidenberg

Jenny Rouwette coaching en training is een ervaren coachingsbedrijf.

Over Jenny Rouwette coaching en training

Jenny Rouwette coaching en training valt onder de rubriek coaching in Breda.

Jenny Rouwette coaching en training is een ervaren coachingsbedrijf. Jenny Rouwette coaching en training is gevestigd in Oosterhout.

De meeste mensen kunnen of willen niet te koop lopen met hun onzekerheden en dilemma’s. Zaken die je als onnodige ballast meesleept omdat je aan allerlei verwachtingen wilt voldoen. Sommige dingen kun je niet veranderen. Het is de kunst om je daar niet al te druk over te maken. Richt je energie liever op zaken waar je wél invloed op hebt. Daarna gaan we aan de slag met vragen die er écht toe doen: wat vind ík belangrijk, waar ben ík goed in, wat vind ik leuk? En hoe verhoudt zich dat tot (de verwachtingen van) mijn omgeving?

Terwijl ze in de weg staan om jezelf te blijven. Dat komt vaak omdat ze er zelf al een mening over hebben gevormd: ik ben zwak, ik kan het niet, ze zullen wel denken. Coaching gaat over mogelijkheden en beperkingen en hoe je daar zo goed mogelijk mee uit de verf komt. Dus gaan we ze opruimen. Als er problemen spelen, zetten we de feiten en mogelijkheden heel nuchter op een rijtje. Jenny heeft als coach oprechte belangstelling en géén oordeel. Ook al zijn het alledaagse en menselijke eigenschappen, het is niet gemakkelijk om ze te tonen. Zodat je de problemen op een goede manier kunt afsluiten en de volgende stap zetten. In een coachingstraject brengen wij juist die zaken aan de orde die je in eerste instantie misschien liever mijdt.

Voor meer informatie ga dan naar hun website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jenny Rouwette coaching en training uit de rubriek coaching uit Breda is gevestigd aan de Venestraat 27 in Geertruidenberg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-50681836.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Jenny Rouwette coaching en training zijn o.a. :