JASSENTECHNIEKHEALING in Breda

Energiek en gezond door het leven

Over JASSENTECHNIEKHEALING

JASSENTECHNIEKHEALING valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Breda.

LOSLATEN DOE JE MET DE JASSENTECHNIEK!

Wil je leren loslaten? De ballast die je dagelijks met je meedraagt, zoals stress, spanningen, angsten, trauma's, vermoeidheidsklachten, verbindingen, patronen e.d. putten je uit. Net als je jas, die je uit doet, leer ik je loslaten. Daar staat Jassentechniek voor.

HELEN DOE JE MET JASSENHEALING!

Houd je fysieke en energetische lichaam optimaal fit en gezond door energetische blokkades te transformeren. Ik werk met verschillende bahendelmethodes om jouw lichaam fysiek en energetisch gezond te maken en te houden. Denk aan Chakra's, je aura, meridaanbanen e.d. Leer transformeren, vitaliseren, regenereren en helen met de Jassentechniek-Healing.

Ik ben Irene Spiecker, geboren in Indonesië en wonende in Breda met mijn gezin. Ik ben Reiki en Seichem Master in het TeraMai systeem. Daarnaast ben ik Jassentechniek Master en Jassentechniek-Healing trainer.

Ook heb ik de opleiding Jassentechniek-Healing gedaan, daarna ben ik Trainer geworden. Dit houdt in dat ik mensen kan opleiden tot Jassentechniek-Healing therapeut.

Ik ontmoet je graag in een van mijn workshops en/of opleiding.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

JASSENTECHNIEKHEALING uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Breda is gevestigd aan de Middenerf 55 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40721493.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij JASSENTECHNIEKHEALING zijn o.a. :