Hooomy in Breda

Hooomy: Mooie en unieke woonaccessoires.

Over Hooomy

Hooomy valt onder de rubriek webshop uit Breda.

Zoekt u een webwinkel waar u terecht kunt voor mooie, unieke en sfeermakende woonaccessoires? Dan bent u bij Hooomy aan het juiste adres. Deze woonaccessoires passen in een stoere, sobere en landelijke inrichting. Hooomy deelt de passie voor wonen heel graag met u. Hooomy richt zich op klanten in Nederland en Belgiƫ. De webwinkel van Hooomy is nog niet geheel gevuld. Ga daarom naar www.facebook.com/hooomy voor de laatste nieuwe artikelen!!

U kunt er ook voor kiezen om een artikel eerst even echt te kunnen bekijken. U kunt dan een afspraak maken om het artikel te komen bekijken.

Naast het kopen van woonaccessoires, kunt u bij Hooomy ook terecht voor stylingadvies op maat. Er zal een afspraak gemaakt worden voor een intake gesprek. Aan de hand van dit gesprek zal er een plan gemaakt worden. Dit plan zal aan u voorgelegd worden. U geeft uiteindelijk aan wat u wel en niet wilt binnen uw budget.

U kunt in de webshop kiezen uit de volgende rubrieken: Krijtverf en wax, dienbladen en schalen, overige decoratie, ophangen, potten en vazen, tekstborden, sfeerlicht en de oude collectie.

U kunt in de webshop gemakkelijk en snel online artikelen bestellen. Heeft u een vraag aan Hooomy? Neemt u dan contact op. U zal altijd netjes geholpen worden.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hooomy uit de rubriek webshop uit Breda is gevestigd aan de Ronde slagen 2 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23418457.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Hooomy zijn o.a. :

Nieuws van Hooomy in Breda

Hooomy voor sfeer in huis

Hooomy voor sfeer in huis

Sfeervol en betaalbare woonaccessoires bij Hooomy

Hooomy voor sfeer in huis

Hooomy voor sfeer in huis

U kunt ook na afspraak bij ons terecht om de mooie accessoires te bekijen in huiselijke sfeer!