Hondenkapsalon Lean in Breda

Hondenkapsalon Lean: Vachtverzorging honden.

Over Hondenkapsalon Lean

Hondenkapsalon Lean valt onder de rubriek dierverzorger in Breda.

De drijvende kracht achter Hondenkapsalon Lean is Tessy de Jong. Tessy heeft deze zaak van haar tante Lean overgenomen en heeft de naam zo gelaten.

U kunt bij Hondenkapsalon Lean terecht voor het verzorgen van de vacht van honden, katten en konijnen. Naast het verzorgen van de vacht van deze dieren, geeft Tessy u graag ook advies mee naar huis hoe u dit thuis ook kunt proberen.

Tessy werkt van maandag tot en met donderdag op afspraak. De behandelingen/diensten die Hondenkapsalon Lean kan aanbieden zijn:

- Wassen, knippen, plukken, borstelen, nagelverzorging en de verzorging van de oren.

Hondenkapsalon Lean levert geen producten maar geeft wel graag advies welke producten u als klant kunt gebruiken, zoals welke kammen, borstels en shampoo.

Tessy heeft jarenlang hondentrainingen gegeven en dit heeft haar geholpen met het leren benaderen van honden die bijvoorbeeld bang of agressief zijn.

Heeft u een vraag aan Hondenkapsalon Lean? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Voor meer informatie kunt u de Facebook pagina bekijken.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hondenkapsalon Lean uit de rubriek dierverzorger uit Breda is gevestigd aan de Ploegstraat 143 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 076-5614429.

Diensten en producten voor dierverzorger

Trefwoorden die horen bij Hondenkapsalon Lean zijn o.a. :